In een land komen terwijl je de taal niet spreekt is natuurlijk ontzettend vervelend. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk de basisprincipes van de taal te leren. Natuurlijk kun je de taal niet alles direct leren, maar met een basiscursus “Nederlands voor Polen pain pills online without prescription. ” ben je al een eind op weg. Zeker wanneer je in een land gaat wonen of werken. Steeds meer Poolse mensen komen bijvoorbeeld in Nederland wonen en werken, zonder dat ze de Nederlandse taal onder controle hebben. Dat is erg lastig en maakt het leven een stuk ingewikkelder, zowel op het werk als prive. Talencentrum Ewa biedt daarom speciale cursussen aan voor Poolse mensen die de Nederlandse taal willen leren.

Nederlands voor Polen? Iedereen kan meedoen!

De Poolse lessen zijn toegankelijk voor iedere Pool die Nederlands wil leren. De cursussen worden op verschillende niveaus aangeboden. Wanneer je bijvoorbeeld enkel een korte cursus wil volgen waarin je de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal leert, is dat mogelijk. Je kunt echter ook langere cursussen volgen op verschillende niveaus. Zo zijn er cursussen voor beginners die nog geen enkel woord Nederlands spreken. Er zijn echter ook speciale cursussen voor Poolse mensen die al een klein beetje Nederlands spreken, maar die de taal nog beter onder controle willen krijgen. Iedere individueel persoon kan zich eenvoudig aanmelden voor een van de vele cursussen die worden georganiseerd.

Poolse werknemers?

Steeds meer bedrijven nemen Poolse werknemers in dienst. Dat is in veel opzichten natuurlijk erg handig. De taal kan echter wel een obstakel zijn. Lang niet iedereen spreekt goed Engels en het is natuurlijk het meest handig als je iets in de eigen taal duidelijk kunt maken. Het is dan ook aan te raden om de Poolse werknemers Nederlands te laten leren. Zeker wanneer deze van plan zijn om voor langere tijd in dienst te blijven, is het de investering meer dan waard. De Poolse werknemers leren op deze manier de Nederlandse taal op hun eigen niveau en hun eigen tempo, waardoor ze steeds meer gaan begrijpen van onze taal die voor buitenlanders vak erg lastig is. Dat komt de effectiviteit en de snelheid van het werk uiteraard ten goede.