Taalcursussen zijn populair en kunnen erg handig zijn. Spaans, Engels en Frans zijn talen waarvoor veel cursussen bestaan. Het zijn talen die veel worden gesproken en daarom is het logisch dat hier les in gegeven wordt. Voor een taal als Pools lijkt een cursus echter minder voor de hand liggend. Pools wordt niet vaak gesproken en lijkt niet veel voor te komen in onze Nederlandse samenleving. Niets is echter minder waar.

In Nederlands is nog steeds een grote groep mensen woonachtig die uit Polen afkomstig is. We komen steeds vaker Polen tegen in het dagelijks leven. Tijdens het boodschappen doen, tijdens een dagje uit, maar ook tijdens het werk kunnen we in contact komen met Polen. Daarnaast wordt Polen een steeds populairdere vakantiebestemming. Pools is echter een lastige taal, wat moeilijk kan zijn in de dagelijkse communicatie. Daarom is het volgen van een cursus Pools zeker geen slecht idee.

Goed voorbereid op vakantie

Zoals gezegd, kan een cursus Pools voor beginners goed van pas komen als u op vakantie gaat naar Polen. Polen is een mooi land om een vakantie door te brengen, maar de taal kan voor een barriA?re zorgen. Verkeersborden zijn vaak lastig te begrijpen in een vreemde taal en ook de menukaart van een restaurant is meestal moeilijk te ontcijferen. Dit kan zorgen voor extra stress en ergernissen die u op vakantie liever wilt vermijden.

Met een cursus Pools voor beginners leert u bepaalde uitdrukkingen en zegswijzen die ook tijdens een vakantie zeker van pas kunnen komen. U zult tijdens de vakantie veel woorden herkennen en gemakkelijker kunnen communiceren. Het volgen van een cursus doet u dan ook niet voor niets. Hiermee legt u de basis voor een leuke, ontspannen vakantie en kunt u zonder zorgen gaan genieten.
buy synthetic drugs online.

Zakelijk voordeel

Met een cursus Pools verrijkt u uw talenkennis, wat ook in uw werk een pluspunt kan zijn. Zaken doen met Poolse bedrijven of het inhuren van een aannemer met Poolse medewerkers wordt zo een stuk gemakkelijker.

Nederland heeft veel gastarbeiders uit Oost-Europese landen, zoals bijvoorbeeld Polen. Vaak spreken deze mensen geen Nederlands en slechts gebrekkig Duits, wat het communiceren niet makkelijker maakt. Ook wordt er steeds vaker zaken gedaan met Poolse bedrijven. Het kan daarom handig zijn om een woordje Pools te spreken. Op deze manier is communiceren met Poolse relaties een stuk gemakkelijker.

Bij Talencentrum EWA heeft u de mogelijkheid om een cursus Pools voor beginners te volgen. In deze cursus leert u de beginselen van de Poolse taal spreken en begrijpen. Het wordt gemakkelijker voor u om een gesprek aan te knopen met uw nieuwe Poolse buurman of collega. Ook kunt u tijdens uw vakantie de menukaart in uw favoriete restaurant een stuk gemakkelijker lezen.