Pools: zakelijk of privA�

Mensen leren om verschillende redenen Pools. Om beter te kunnen communiceren met hun Poolse werknemers of collegaa��s, bijvoorbeeld. Om zich goed verstaanbaar te kunnen maken tijdens een vakantie in Polen. Of om hun Poolse zakenpartners goed te begrijpen en correct te woord te kunnen staan. Wat uw aanleiding ook is, met een cursus Pools voor gevorderden leert u het Pools beter verstaan, spreken, lezen en schrijven. Na een reeks interessante lessen hebt u een uitstekend begrip van de taal en kunt u zich goed uitdrukken, of het nu om een bestelling in een restaurant, instructies op de werkvloer of om meer complexe en formele onderwerpen gaat.

Voor wie?

De cursus Pools voor gevorderden is geschikt voor mensen die een beginnerscursus Pools hebben afgerond of via een andere wijze het Pools op een redelijk niveau beheersen. Omdat er bij de lessen vanuit wordt gegaan dat u over de basiskennis beschikt, is het raadzaam dit vooraf te laten testen. Twijfelt u, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken of uw beheersing van het Pools voldoende is.

Woordenschat en uitspraak

Bij de cursus Pools voor gevorderden wordt veel aandacht besteed aan het uitbreiden van uw woordenschat, want woorden vormen de basis van de taal. Hoe meer woorden u kent, hoe makkelijker het is om het Pools te verstaan of lezen en uw boodschap mondeling of schriftelijk over te brengen. Hierbij komt uiteraard ook de uitspraak aan bod, zodat u woorden op de juiste manier leert uitspreken en miscommunicatie wordt voorkomen.

Grammatica en zinsbouw

Ook de grammatica en zinsbouw behoren tot de kern van de lessen. U leert de Poolse grammatica correct toe te passen en leert daarnaast hoe u zinnen juist opbouwt. Natuurlijk is er alle tijd en ruimte om deze vaardigheden te oefenen en kunt u rekenen op feedback van uw docent. In de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende praktijkvoorbeelden, zodat u uw spreek- en schrijfvaardigheid in uiteenlopende situaties oefent en ze direct kunt toepassen op uw werk, tijdens uw vakantie of in andere omstandigheden waarin u Pools wilt spreken.
cialis softabs 20mg.

Certificaat

Na afronding van de cursus beheerst u het Pools op hoog niveau, wat inhoudt dat u de taal goed kunt verstaan, lezen, spreken en schrijven. Uiteraard ontvangt u nadat u de lessen met goed gevolg hebt afgelegd een certificaat, dat met name handig is als u solliciteert op functies waarbij beheersing het Pools een vereiste is.

Achtergrondinformatie

Pools leren is niet alleen leuk en interessant, maar ook erg zinvol. Pools is een West-Slavische taal met maar liefst 40 miljoen sprekers. De meeste daarvan wonen in Polen, maar ook steeds vaker hoor je het Pools buiten de landsgrenzen. Veel Poolse bedrijven doen zaken met bedrijven elders in de wereld, en daarnaast werken talloze Poolse krachten in andere EU-landen.