U vertrekt binnenkort naar een ander land en bent de vreemde taal nog niet machtig? U vestigt u in Nederland en spreekt de taal nog niet? Of u heeft altijd al een (extra) vreemde taal willen spreken? Dan bent u bij het talencentrum aan het juiste adres. In dit artikel zullen we u meer vertellen over het talencentrum, onze diensten en hoe u in contact met ons kunt komen.

Het centrum

Het centrum voor talen zit gevestigd in Den Haag. Het is 10 jaar geleden opgericht door de Poolse Ewa KruA?ycka die sinds 1990 hier in Nederland woont en werkt. Het centrum heeft een leerconcept dat gekenmerkt wordt door de woorden a�?lerena�� en a�?gezelligheida��. Want a�?als studenten zich thuis voelen, kunnen ze beter “presterena��. Naast gezelligheid staat de kwaliteit natuurlijk op nummer 1. medicinesonline. Naast het leren van de taal wordt ook aan de cultuur A�n het dagelijkse leven aandacht besteed. Want immers met een zo breed mogelijke kennis kunt u zich zo goed mogelijk aanpassen aan uw nieuwe leefomgeving.
De docenten die werkzaam zijn in het centrum hebben allemaal een vreemde moedertaal. Op deze manier begrijpen zij hun studenten goed. Zij hebben immers zelf aan de lijve ondervonden tegen welke problemen zij zijn aangelopen bij het leren van een vreemde taal.
Op deze manier probeert “Talencentrum Ewa” haar studenten zo goed mogelijk te helpen en natuurlijk te onderscheiden van andere talencentra.

Onze diensten

“Talencentrum Ewa” biedt verschillende diensten. Hoewel de eigenaresse Pools is (en daarom de nadruk ook vooral ligt op Poolse en andere oost-Europese burgers) zijn ook andere anderstaligen van harte welkom in het centrum. De talen waarin lesgegeven wordt, zijn:
– Nederlands
– Engels
– Duits
– Pools
– Turks
– Spaans
– Italiaans
– Russisch
Daarnaast biedt het centrum ook cursussen aan. Bijvoorbeeld de cursus a�?Nederland voor Polen a�� voor beginnersa��. Zoals hierboven genoemd wordt er daarnaast ook aandacht besteed aan het leren van de verschillende gebruiken in een land.

Contact en inschrijven

Zoals hierboven al genoemd, bevindt zich “ons talencentrum” in Den Haag. Alle cursussen worden op hetzelfde adres gegeven:
Weteringkade 7
2515 AK Den Haag

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wilt u ook graag via “ons talencentrum” een (andere) vreemde taal leren? U kunt zich dan online inschrijven door het contactformulier onder het kopje a�?inschrijvena�� in te vullen en vervolgens op ‘verzend’ te klikken.

Wilt u liever eerst meer informatie? Wij zijn op werkdagen te bereiken van 14.00 uur tot 21.00 uur. U kunt dan zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen.
Mail: info@talencentrum-ewa.com
Telefoon: +31(0) 70 36966 08 of (0) 628 699 378

Het leren van een andere taal doet u goed en snel bij “Talencentrum Ewa”!